Monday, November 24, 2008

i lap manhattan fish market



pose diatas ialah pose tamak nak minum sowang2, xnak bagi kat encik tunang da, siyes sedaappp ooo,nama air ni 'sweet alabama smoothie', : chocolate with vanilla ice cream with peanut butter, sedap gileeer, siyes, dok tingat2 lagi ni, tapi kene minum cepat2, time sejuk je, kalo xsejuk nanti muak lak



'tropical breeze', xpandang oo air ni awai2, dok berebut alabama smoothie 2 jek

my dish-'flaming platter for one': grilled dory+ award winning flaming prawn+garlic rice+chip, ikan 2 agak muak, tapi flaming prawn die sedap gileee, siyess, patutla award winning pun, lelain kali kalo nak g cna agi, nak order flaming prawn tu je, yummy yummy

11 comments:

noname said...

~drool~ katne ni?? ~drooll~

chika said...

best kan MFM.

okey, saliva saya terjejas.
HAHA

pandangdenganmatahati said...

hehe. aku pon suke. penah makan skali jek. tp mahal ah. huhuhu.

ciarexoxo (^_^)v said...

sedap jugakkkk :'D

ehh mumu...kalo nk ikotkn si rogers lg mahal...huhhuhu...

try la The Coast plak...superb sihhhh :'D

rosealley said...

@noname@
manhattan fish market, kat mid ada, kat alamanda pun ada, tryla tryla fish n chips die pun sedap jugaak

@chika@
sedap, saliva saya pun terjejas jugak;p

@sehelai murni@
memang agak mahal, xleh la pegi selalu2, huhuuuu, pegila kadang2 jek, ni pun baru kali ke 2 aku g

@ciare@
the coast????nak nak, kat ne 2??

pandangdenganmatahati said...

eh ciare
rogers lagi mahal ke??
yekeeeeeeeeee?? anda pasti??
ini kerana aku dah makan d rogers lbh dr 3kali

hahaha

manhattan lg mahal la. 1 set nasi + air jek dah 30hengget huhuhu

lina said...

slalu lalu tepi mfm je. x penah masuk. sedap ey?

circleinspoon said...

hm.sumhow my fwends slalu cakap stu tak best. then how?

rosealley said...

@sehelai murni@
aku rase cam mfm lagi mahai, tapi xtau la 2kan

@lina@
sedaap je bagi aku

@aya@
how??xkesah, bg dia xsedap, tapi bg aku sedap, so xde hal la kaan, tekak masing masing;p

dd dudu said...

nak try laaa udang tu :]""

rosealley said...

@dd dudu@
tryla tryla sedaaapp oooo

Related Posts with Thumbnails