Sunday, November 16, 2008

sayonara wawa

aku n aya g anta wawa kat klia semalam(jumaat malam), flight dia kul 12, tapi sebab nak g makan pas2 nak spend time amik2 gamba, harusla gerak awai, dlm pas maghrib, aku letak gamba2 jela ekk, xlarat da nak nulis caption, kul 3 pagi da weiii

























10 comments:

lina said...

weh! wawa g mane ni. siap naik mas agi.

pandangdenganmatahati said...

wawa g shanghai ngan sapaaaaaaa??? nak ituttttt
huhu

rosealley said...

wawa g....tgok komen muni yeee, hem, g ngan sapeee???ngan kawan2nye:)

dd dudu said...
This comment has been removed by the author.
dd dudu said...

suke gamba last tuh heheh very the drama ;p

nanti klu dah keje, nak kumpul2 duit laa, nak sokmo g jln2 merantau
huhu life so short huh ;)

rosealley said...

@dd dudu@
aku masa nak pakai baju ni pun da agak2 da, hem, baju same ari 2, nanti kang dudu komen lak, tapi lantak laa, hahaaa, ramalanku benar belakaaa, poyo je kooo ek, nanti la nanti laaa

life is so short tul tul, gune kan la sepenuhnyee,dudu, cane kite nyer planning ni??yg projek mega nih??huhu

circleinspoon said...

buhbye wawa~~~~

dd dudu said...

ros, aku dah delete comment tu tauuu, ko g reply lak comment tu hihihihi

xmau xmau jadik makcik yg mengomel mende2 xpenting, xmau xmau =P

pangggg!! kene tampar ngn lina

rosealley said...

haha, nak wat cane, dalam emel aku still dapat komen ko yg da didelete 2

w a w a said...

cek ewosssss..
aku daaa blk sini dh...jap je g kan???? debarnya dr dulu dh....nih dh lps dh pon~ huhu...

kawaiiiiiii~!!!

Related Posts with Thumbnails