Thursday, November 20, 2008

bowling session

dpt mesej kul 8.59 pagi dari aya 'jum men boling malam ni', jadi bergerakla kami berdua ke metro point kajang afte maghrib, yosh!!1 game 6 hinggit, kasut lak 1.50, tapi kasut dia chomeeeyl, so kalerful, rase cam nak bawak balik je,huhuuu


* kawaiii kasut bowling saiz 4*




* aya tengah susun strategi*




* dan pemenangnya ialaaaaah...*

obviousla kan, aku pemenang paling banyak masuk longkang bleh arr,huhuu, ow ow, tapi ade sekali tu dapat spare tau, kebetulan lak aya sempat rakam, xcaye??ade buktiiii;p





balik bowling 2 g makan sushi, yummy!!i lap sushiiii, i lap croquette, cedaaapnyer


pastu ingat x aku cakap ade kedai cd murah kat metropoint kajang??well, ari ni aku beli jugak 2 full japan series 30 hengget je, 30 hengget untuk 2 siri ye, muraaahnyeee,huhu, harus pegi lagi di kemudian hari

p/s: owh, before g makan, kitorang g kedai yg jual barang chomel2 n murah2,yang tu next entri la ekk

3 comments:

circleinspoon said...

susun strategi tok masuk longkang. hahahahah

rosealley said...

yosh, aku xyah strategi, memang nature talent nak masuk2 longkang 2;p

nadia-ady said...

Wawawawa , i lap sushi jugak!!!!

selalu beli kat jusco.yummy2!

Related Posts with Thumbnails